• BONTÁS

   BONTÁS

   Egy főszerkezeten belül vállaljuk a belső terek lebontását, általában a tér újrafelhasználásának, átalakításának és korszerűsítésének előkészítése céljából.

  • VAKOLÁS

   VAKOLÁS

   A vakolattal végzett építés vagy díszítés, például vakolatréteg felhordása a belső- vagy külső falszerkezeten, mennyezeten, vagy dekoratív vakolat készítése.

  • FESTÉS

   FESTÉS

   A különböző festékeknek változó tulajdonságaik vannak, és a megfelelő célokra vannak kikeverve. A belső falakon használt festékek súrolásállóbbak, ellenállóbbak a foltoknak és lehetővé teszik a könnyű tisztítást.

  • KŐMŰVES MUNKÁK

   KŐMŰVES MUNKÁK

   Ha falakról van szó, a típusok tekintetében nincs túl sok variáció, belső és külső falak vannak. Belső térben lehet teherhordó vagy válaszfal, anyagát tekintve pedig lehet például gipszkarton, téglafal vagy Ytong fal.

  • VÍZVEZETÉK SZERELÉS

   VÍZVEZETÉK SZERELÉS

   Komoly tapasztalattal rendelkezünk a magas minőségű csövek, tartályok, szerelvények és egyéb berendezések kiválasztásában és beépítésükben, amelyek a vízellátáshoz, fűtéshez és szennyvízelvezetéshez szükségesek egy épületben, legyen az kereskedelmi vagy lakóingatlan.

  • CSEMPÉZÉS

   CSEMPÉZÉS

   A csempék fontos szerepet játszanak a lakberendezésben, meghatározva az adott helyiség kinézetét és hangulatát. A megfelelő kiválasztásuk nehéz feladat. Hasznos lehet a belsőépítészünkkel való konzultáció, mivel ő jó tanácsokkal láthatja el Önt.

  • PADLÓ

   PADLÓ

   Csapatunk precízen és minőségi munkával alakít ki bármilyen járófelületet, legyen szó parkettáról, laminált padlóról, járólapról, linóleumról vagy műgyanta padlóról.

  • PARKETTA FELÚJÍTÁS

   PARKETTA FELÚJÍTÁS

   Amikor a padlót csiszolják, a fa újra sima lesz, és az egész hely újnak tűnik. Ezt megbízható és tapasztalt csiszoló szakemberekkel érjük el.

  • ELEKTROMOS BERENDEZÉSEK

   ELEKTROMOS BERENDEZÉSEK

   Az elektromos hálózati munkákat mint például a kábelezést és a kapcsolódó eszközök telepítését, többek között a villanykapcsolók, elosztók, aljzatok és világítótestek beépítését profi, szakképzett villanyszerelőink végzik.

  • FŰTÉS

   FŰTÉS

   Gáz- és elektromos fűtési rendszerek telepítését vállaljuk. Legyen szó vízvezeték-szerelő vagy engedéllyel rendelkező villanyszerelő munkájáról, csapatunk minden felszereléssel rendelkezik bármilyen méretű projekt kezeléséhez.

  • EGYEDI BÚTOROK

   EGYEDI BÚTOROK

   Az egyedi bútor nem feltétlenül jelent kézzel készített termékeket, inkább azt jelenti, hogy nem egy sablon szerint készül, hanem egyedi megrendelésre és kifejezetten az ügyfél igényeinek megfelelően.

  • PROJEKTMENEDZSMENT

   PROJEKTMENEDZSMENT

   Az építési projektek szervezése a modern menedzsment ismeretét, valamint a tervezés és az építés folyamatának részletes megértését igényli. Csapatunk professzionális munkafolyamat-irányítási elvekkel biztosítja, hogy elégedetten és stresszmentesen élhessék meg ügyfeleink a kivitelezést.

  • BELSŐÉPÍTÉSZET

   BELSŐÉPÍTÉSZET

   Tervezőink hisznek abban, hogy a belsőépítészet művészet és tudomány egyben, amely javítja az ingatlan belsejét, hogy egészségesebb és esztétikusabb környezetet teremtsen az emberek számára. Csapatunk ilyen fejlesztési projekteket tervez, koordinál és kivitelez.

© Copyright 2021 A+ Renovation